2.4.07

Πρώτο Θέμα-Χατζηνικολάου-Θέμος Αναστασιάδης-Μάκης Τριανταφυλλόπουλος-Ιστορία μου...Αμαρτία μου


Σαν δυο παλιοί καλοί φίλοι. Η απόλυτη ντρόπη και πολύ περισσότερο για τον κ.Χατζηνικολάου ο οποίος μετά από τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς (διότι κακά τα ψέμματα έχει κάνει τουλάχιστον πριν πάει στον Άλφα αξιόλογη δουλειά) καταδέχεται να βγαίνει στον αέρα και να γελάει με τον άνθρωπο ο οποίος τον έκανε ρόμπα για πόσο καιρό. Διότι όταν έκαναν τις δημοπρασίες κτλπ. δεν νομίζω να τον τιμούσαν πολύ οι χαρακτηρισμοί που έλεγε ο κ.Περρής.(όσο σάτιρα και να έκανε)
Όμως οι δουλειές είναι δουλειές και η κονόμα είναι κονόμα. Ο κ.Μάκης και ο κ.Θέμος είναι μεγαλοεκδότες και ο κ.Χατζηνικολάου έχει βαθιά γνώση, του τι σημαίνει αυτό. Όταν μπορούν και χτυπάνε στα ίσια και χαλάρα εφημερίδες με ιστορία όπως ΤΟ ΒΗΜΑ ή την Ελευθεροτυπία τότε είναι απαραίτητο να τους έχεις με το μέρος σου. Πόσο μάλλον όταν πρέπει και να συνεργαστείς μαζί του. Ο κ.Θέμος προφανώς στηρίζει τον συνέταιρο του (είναι πολλά τα λεφτά Άρη...) ώστε να χτυπήσει σε θεαματικότητα την κ.Στάη στην πρεμιέρα της και φτάνουμε στο ΕΞΕΦΤΥΛΙΣΤΙΚΟ σημείο να είναι ποιο σημαντικό η "πρώην έχθρα" δύο μεγαλο-δημοσιογράφων-εκδοτών παρά οι δηλώσεις ενός πολιτικού αρχηγού.
Αλλά βέβαια ο λαϊκός δικαστής μας, (ονόματα δεν λέμε, οικογένειες δεν θίγουμε) ξέχασε να μας πει γιατί απέλυσε μαζί με τον συνέταιρο του την κ.Χωμενίδη όταν της έκαναν λογοκρισία για τα κείμενα της. Όμως ο δικαστής κλαιγότανε συνέχεια όταν τον λογοκρίνανε για τις διάφορες ανοήσιες-απείλες που έριχνε για το μαύρο πολιτικό χρήμα. Και ακόμα δεν μας έδειξε κάτι σημαντικό. Μόνο τις εξομολογήσεις ενός ανθρώπου που φαινόταν ότι είχε κάποια "υπαρξιακά" προβλήματα. Γιατί?
Για τον ίδιο ακριβώς λόγο που σταμάτησε τα πάντα με τους παπάδες.
Φυσικά ποιος τολμάει να του τα πει μπροστά του? Όλοι οι πολιτικοί (εκτός ελάχιστων εξαιρέσεων) κάθοντε σούζα μπροστά του.
Για τον κ.Αναστασιάδη είναι προφανές. Ο άνθρωπος χαραμίζει το ταλέντο του. Έπρεπε να είχε ποσοστό στο Βaby Gold αλλιώς δεν εξηγήται αυτο το πράγμα.
Κρίμα πάντως για τον κ.Χατζηνικολάου. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον δημοσιογραφικά θα κάνει αξιόλογη δουλειά μακριά από αυτά τα "παράσιτα".

"Πυθαγόρας"

No comments: