1.4.07

Θέμος Αναστασιάδης & Μολότωφ κ.α

Είδα σήμερα την συνέντευξη του κ.Αναστασιάδη στους πρωταγωνιστές στο mega. Παραδέχτηκε δημοσίως ότι έχει πετάξει μολότωφ όταν ήταν φοιτητής στην Θεσσαλονίκη.
Ωραία! Αφού βγαίνουν και οι υποτιθέμενοι μεγαλοδημοσιογράφοι και λένε οτι πετάγανε μολότωφ δεν μένει τίποτα άλλο από το να δούμε και βουλευτές και υπουργούς να μας πουν το ίδιο πράγμα.
Δυστυχώς άνθρωποι οι οποίοι είναι σε θέσεις κλειδιά, είναι "πρώην" παιδιά αριστερών οργανώσεων. Η κλασσική θεωρία. Αριστερός στην ιδεολογία, δεξιός στην τσέπη.
Το κακό είναι ότι είναι κολλημένοι σε ξεπερασμένες ιδεολογίες. Υποστηρίζουν διάφορες ιδεολογίες τις οποίες δεν τις υποστηρίζει η ίδια τους ζωή. Όπως με την κ. Όλγα Τρέμη η οποία το παίζει αριστερών πεποιθήσεων και τρώει με την κ.Βαρδινογιάννη στο κολωνάκι. Τι να πει κανείς?
Προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Δεν υπάρχει κάτι κακό με το να πιστεύεις σε οτι θες. Το κακό είναι άλλα να πιστεύεις και άλλλα να κάνεις. Δηλαδή είσαι αυτό που είσαι...μην μας πουλάς όμως τρέλες βρε αδερφέ!
Όπως ο κ.Τριανταφυλλόπουλος που το παίζει το παιδί του λαού και κυκλοφόρει με συνοδία αστυνομικών μαζί με πόρσε, μπέντλεϋ κτλπ.

Τέλος πάντων δεν φταίνε αυτοί...
Εμείς φταίμε που τους βλέπουμε και τους δίνουμε αξία...

No comments: